Nieuwsbrief April 2018

25 april 2018 REKI

Nieuwsbrief April 2018

Paasbrunch

Op 29 maart hebben we genoten van een heerlijke Paasbrunch.

Iedereen bedankt voor het meenemen van iets lekkers! De tafel was feestelijk versierd en er kwamen zelfs paashazen en kuikens langs om een hapje mee te eten.

Thema Koningsdag

De kinderen zijn deze maand druk bezig met de voorbereiding van Koningsdag. We oefenen regelmatig het dansje Fitlala, kleuren prachtige tekeningen, versieren alle ruimtes en vieren donderdag 26 april feestelijk de verjaardag van koning Willem Alexander met elkaar.

Vrijdag 27 april is REKI wegens Koningsdag gesloten en wij wensen u en uw gezin een fijne dag.

Woordje van een tevreden ouder

Al 6 jaar zit onze dochter bij REKI!

Eerst vanaf dat ze 3 maanden oud was op de dagopvang en sinds dat ze naar school gaat maken we gebruik van 2 ochtenden VSO en van de vakantieopvang.

In de vakanties is het altijd eventjes wennen voor onze dochter, omdat ze niet wekelijks naar de BSO gaat, maar als ze weer gewend is heeft ze het altijd super naar haar zin en moeten we haar vooral niet te vroeg ophalen.

De kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en warme sfeer waren de redenen waarom wij 6 jaar geleden hebben gekozen voor REKI en dat ervaren wij nog steeds zo!

Meivakantie

Van vrijdag 27 april tot en met vrijdag 11 mei is de Meivakantie. Mocht u op vakantie gaan en dit nog niet hebben doorgegeven, mail voor maandag 30 april uw verlof aan ons door zodat wij weten dat uw kind niet aanwezig is. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Actiepunten

Doorgeven van verlof

Vrijdag 27 april is REKI gesloten, duimen dat de zon gaat schijnen.