About

Buitenschoolse opvang

Het tweede huis voor jouw kind!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Buitenschoolse opvang (BSO) voor je kind!

Diverse opvangmogelijkheden en combinaties zijn door jou zelf samen te stellen waardoor de opvang voor je kind op maat wordt gemaakt (zie tarievenlijst BSO ).

Vervoer

Je kind maakt gebruik van opvang voor of na schooltijd. Onze vaste life coaches brengen je kind lopend, met fiets, bolderfiets of auto naar school, in de ochtend en/of halen hem/haar in de middag weer op van school.

REKI heeft ook een vast team life coaches, de vervoerders, die ons helpen in de middag om alle kinderen van de verschillende scholen op te halen.

De meeste life coaches ontmoeten elkaar onderweg op een centraal verzamelpunt om samen naar REKI te rijden. Dit biedt veiligheid voor je kind, zorgt voor een fijne ontmoeting met elkaar en leermomenten in het verkeer!

Fietsdiploma

Het is mogelijk om je kind met de fiets te laten komen naar REKI als hij/zij ouder dan 6 jaar is. Je kind kan een fietsdiploma halen bij REKI en mag daarna met ons meerijden naar school of van school naar REKI.

Scholen waar onze life coaches naar toe gaan

Delftse Montesorischool

J. van Beierenlaan 166

2613 JK

Delft

Hugo de Grootschool (Freinet)

Loevestein 8

2613 LE

Delft

Gabrielschool

M. ten Hovestraat 9

2614 VX

Delft

Het Mozaiek

De Caspar Fagelstraat 65

2613 GV

Delft

Het Galjoen

Victoria 8

2635 MJ

Den Hoorn

Mariaschool

Oranje Nassauplein 27

2635 HX

Den Hoorn

Het Talent

Achterdijksehoorn 9 

2635 MK

Den Hoorn

Voor kinderen die gebruik maken van andere basisscholen kan eventueel opvang verzorgd worden. Mail een plaatsingsverzoek naar info@reki.nl 

Activiteitenprogramma

Samenzijn door plezier te maken met elkaar!

Onze life coaches zorgen voor een leuk en afwisselend activiteitenprogramma waaruit je kind een eigen keuze kan maken. Ons doel is om in een huiselijke sfeer ieder kind zijn eigen gang te laten gaan. Niets hoeft maar alles mag. Lekker jezelf kunnen zijn in een ontspannen en leuke omgeving.

About
work

Inschrijven bij REKI

Indien je besluit je kind bij REKI te plaatsen, vul het  inschrijfformulier in. Je hoeft nog geen inschrijfgeld te betalen want eerst ontvang je van ons een overeenkomst met de berekening van de door jou aangegeven dagen en uren. Na je goedkeuring en ondertekening zend je de overeenkomst retour via info@reki.nl. en ben je verzekerd van een plaatsing.

Volg je ons al?

work