About

Buiten School Ondernemen (BSO)

Ondernemen is dynamisch, elke dag een nieuwe kans om op avontuur te gaan!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons Buiten School Ondernemen (BSO)!

Diverse mogelijkheden en combinaties op maat zijn door jou samen te stellen voor je kind (Tarievenlijst BSO)

Waarom kiezen voor Buiten School Ondernemen

Elke dag krijgt je kind een nieuwe kans om bij REKI op avontuur te gaan. Je kind kan een keuze maken uit ons gevarieerd Positief Gezond activiteitenprogramma. Niets hoeft alles mag!

Ondernemen, na school, verloopt bij elk kind anders. Als je wilt ondernemen, hou je van veranderingen en diversiteit. Dat maakt ondernemen dynamisch, leer je omgaan met veranderingen en zorgt voor een positieve mindset.

Positief Gezond activiteitenprogramma

Elk kind wordt gezien als eenheid in lichaam & geest, in denken, voelen en doen

Het Positief Gezond activiteitenprogramma is een gevarieerd programma van activiteiten

gericht op bewustzijn, je kind in eigen kracht zetten, en bewustwording van een gezonde leefstijl. Het programma bestaat uit ontspanning, passief bewegen, en inspanning, actief bewegen. De uitdaging is om een keuze te maken en risico’s te nemen in eigen kunde en vaardigheden.

Ontspanning of passief bewegen

Activiteiten die o.a. aangeboden worden zijn: yoga, massage, visualiseren, mindfulness, kindergebaren, moestuin, koken of creatief zijn met je handen in tekenen, kleuren, verven, kleien of knutselen. Chillen op de relax bank of kussens mag natuurlijk ook!  

Inspanning, actief bewegen

Activiteiten waaruit je kind kan kiezen zijn: actief spelen door op avontuur te gaan in onze bewegingsruimtes binnen of buiten in de tuin of op de verschillende pleinen. Actieve bewegingsspellen, wel of niet onder begeleiding van de life coach, actief muziek maken, dansen of sporten.

Missie is ruimte en vrijheid geven aan eigenheid

Children do not give up their innate imagination, curiosity, dreaminess easily. You have to love them to get them to do that (Schotse psycholoog R. D. Lang)

Bij REKI krijgt je kind alle ruimte en vrijheid om zijn/haar aangeboren verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid en dromen waar te maken. Wij vinden het belangrijk dat je kind gelooft in zichzelf en kan doen waar hij/zij op dat moment voor wil kiezen.

Verbondenheid met als doel plezier met elkaar maken

Onze life coaches zijn 4 tot 5 dagen aanwezig en zijn oprecht geïnteresseerd in je kind.

Elke dag zijn zij blij om je kind weer te ontmoeten, na een intensieve schooldag. De life coach luistert met belangstelling naar je kind wanneer hij/zij iets over school wil delen. Ze speelt in op de interesse & nieuwsgierigheid van je kind en reageert op de vragen die je kind stelt.

De verbondenheid met elkaar zorgt voor een positief en gezond zelfbeeld en respectvolle omgang met elkaar in diversiteit.

Huiselijke sfeer

Je kind laten verblijven in een huiselijke sfeer, waar hij/zij lekker zichzelf kan zijn in een ontspannen, leuke en uitdagende omgeving!

About
work

Inschrijven bij REKI

Indien je besluit je kind bij REKI te plaatsen, vul het  inschrijfformulier in. Je hoeft nog geen inschrijfgeld te betalen want eerst ontvang je van ons een overeenkomst met de berekening van de door jou aangegeven dagen en uren. Na je goedkeuring en ondertekening zend je de overeenkomst retour via info@reki.nl. en ben je verzekerd van een plaatsing.

Volg je ons al?

work