1000dagen Coach

Op 16 juni 2021 heeft Conny haar 1000dagen Coach opleiding in Baarn succesvol afgerond met een diploma en vanaf heden mag zij zich officieel een 1000 dagen Coach noemen. In de komende weken wordt de naam van het bedrijf bekend gemaakt en een nieuwe afdeling ingericht bij REKI.

Coaching

Conny gaat (aanstaande) ouders coachen van kinderwens tot de eerste 2 jaren van een kind. Deze ouders hoeven (nog) geen gebruik te maken van REKI.

Samenwerking met speel-en leercentrum

Door samenwerking met het speel-en leercentrum en coaching van (aanstaande) ouders, kan er beter ingespeeld worden op de vragen en wensen van ouders. Het is een unieke combinatie die  nog nergens in Nederland wordt geboden.

Doel

Door het Manifest 1001 critical days te volgen en te vertalen in een coaching traject wil Conny er voor iedere (aanstaande) ouder en kind zijn.

Missie

Conny gelooft in een gelijkwaardig ouderschap en gedeelde opvoeding. Je hoeft niet alles alleen te doen!

Door bewust jezelf voor te bereiden op het nieuwe leven met je kind, de speelsheid te ontdekken van  je

gelijkwaardig ouderschap en gedeelde opvoeding, krijg je ook weer de ruimte en vrijheid om andere dingen te doen en te ervaren.

Nieuwsgierig?

Conny is enthousiast en gaat de komende weken al haar energie gebruiken om de toekomst leuker en uitdagender te maken. Indien je nieuwsgierig of geïnteresseerd bent, heb dan nog even geduld.