Hoe werkt REKI?

REKI, een tweede comfortabel huis voor uw kind

Elk kind is anders, heeft zijn eigen gevoelens en ontwikkelt zich op eigen tempo. Een kind moet lekker kind bij REKI kunnen zijn, gewoon ontspannen ontwikkelen binnen de mogelijkheden en wensen van het kind. Ons REKI team biedt u en uw kind graag een tweede comfortabel huis waarin uw kind zich thuis voelt en u met een gerust hart uw kind achterlaat.

Vaste gezichten voor uw kind

Onze enthousiaste en professionele pedagogisch medewerkers zijn 4 tot 5 dagen op hun eigen stamgroep aanwezig en zorgen met veel liefde, respect en passie voor uw kind. Zij zijn de mentor van uw kind, volgen zijn/haar ontwikkeling, en uw aanspreekpunt.

Opvang op maat

REKI biedt verschillende vormen van dagopvang aan. Wij bieden u de mogelijkheid om uw opvangdagen, uren en overeenkomst samen te stellen op maat. Zo betaalt u nooit voor uren die u niet nodig heeft, zie tarievenlijst.

Kijkje bij REKI nemen

Tijdens de rondleiding door het kinderdagverblijf kunt u alle ruimtes, binnen en buiten, bekijken. Ook maakt u kennis met onze pedagogisch medewerkers die in hun eigen ruimtes bezig zijn met de kinderen.

In het kennismakingsgesprek wordt inhoudelijk verteld wie we zijn en kunt u uw vragen maar ook verwachtingen of wensen over de opvang uitspreken. Het REKI team wil graag aan uw verwachtingen voldoen en uw wensen waarmaken. Uw kind is uniek en onze pedagogisch medewerkers willen hem/haar echt leren kennen. Zij zorgen dat uw allerkleinste het eigen thuisritme in voeding, slapen en rituelen kan blijven volgen zodat de overgang van thuis naar REKI rustig verloopt. Mocht u borstvoeding bij REKI willen geven, dan bieden wij u die mogelijkheid in een rustige omgeving. Onze inrichting is op kinderhoogte waardoor elk kind veel bewegingsvrijheid heeft en een eigen keuze kan maken met wie, hoe en waarmee hij/zij wil spelen. Onze peuters worden spelenderwijs uitgedaagd om mee te doen aan een wisselend activiteitenprogramma waarin zij al hun energie, fantasie en creativiteit kwijt kunnen. Elke 6 tot 8 weken is er een thema, met een basisboek, versje, liedje, spel en een creatieve activiteit om uw kind te stimuleren in de verschillende ontwikkelingen. Wist u dat elk kind een eigen opgroeiboek van verschillende themawerkjes en tekeningen maakt totdat hij/zij 4 jaar wordt? Een kunstwerk wat u zeker niet wilt missen en waar uw kind trots op mag zijn! Mocht uw kind en u, na 4 geweldige jaren nog geen afscheid van ons willen nemen, schrijf uw kind dan in voor onze BSO of Vakantieopvang.

Contactformulier

U heeft een vraag of interesse in een rondleiding en een kennismakingsgesprek, dan kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier.

Inschrijven

Indien u besluit uw kind bij REKI te plaatsen, vul het inschrijfformulier in. U hoeft nog geen inschrijfgeld te betalen want eerst ontvangt u van ons een overeenkomst met de berekening van de door u aangegeven dagen en uren. Na uw goedkeuring kunt u de overeenkomst ondertekenen en aan ons retourneren via info@reki.nl . Uw plaatsing is definitief! Wij bedanken u voor uw inschrijving en wensen u en uw kind een fijne start bij REKI. Tot gauw!

Wenochtend

Een maand voor de plaatsing kan uw kind gebruik maken van een wenochtend bij de vaste pedagogisch medewerker en mentor van uw kind. Zij geeft u verder informatie over de stamgroep, de dagindeling, activiteiten en het groepsproces wat van belang is voor uw kind. Mocht u zelf nog vragen hebben dan kunt u deze aan haar stellen.


Facebook


Twitter


Instagram


Envelope