About

Om te delen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wish for you all

In het afgelopen jaar hebben wij, met veel plezier en vertrouwen, met elk kind en ouder gebouwd aan een positief, gezond speel- en leercentrum & Coaching 1001 Day. Onze focus is gericht op het thuisgevoel! Wij zijn trots op alle fijne en waardevolle (leer)momenten die we samen met kinderen en ouders beleefd en gedeeld hebben. Ondanks de Coronatijd gelooft het REKI team in het ‘thuisgevoel’ dat wij eenieder bieden om zichzelf te kunnen zijn en zich op een eigen positieve manier  te ontwikkelen. Door ons zelfontwikkeld aanbod en invulling van activiteiten & programma’s merken wij dat elk kind nieuwsgierig en geïnteresseerd blijft om een nieuwe uitdaging of ervaring aan te gaan.

Wij, de life coaches, blijven ook in 2022 bouwen aan een plezierige relatie met elkaar

Wij danken alle kinderen en ouders voor het vertrouwen in ons vaste team, Renate, Wendy, Bonita, Luna, Sterre en Conny. Ook de oudercommissie willen wij danken voor hun inzet. Vanaf vrijdag 24 december sluiten wij de deuren van REKI en zien wij iedereen graag maandag 10 januari 2022 weer terug! Ook dan blijven wij bouwen aan een plezierige en inspirerende relatie met elkaar in diversiteit.

Terugblik op mooie gedeelde momenten met elkaar

Tijdens de Coronatijd heeft het REKI team elkaar gemotiveerd & geïnspireerd de uitdaging aan te gaan om negatieve gedachten om te bouwen in positieve gedachten. Wij waren ons ervan bewust dat het huidige wereldbeeld weinig tot geen positief, gezond toekomstperspectief op het leven van elk kind bood. Het was tijd voor een verandering! Ons motto werd ‘Elk kind kansrijk op laten groeien met een positieve kijk op het eigen leven’. De positieve gedachten, activiteiten en ervaringen binnen de huiselijke warme sfeer bij REKI heeft ons allen hecht aan elkaar verbonden en mooie herinneringen voor later opgeleverd.

Dit resultaat heeft ons geprikkeld tot het aangaan van een nieuwe uitdaging: Lukt het ons samen in 2022 met positieve gedachten en gedrag de wereld buiten REKI ook positiever en gezonder te kleuren? Wij hopen jullie, kinderen, ouders en belangstellenden, nieuwsgierigheid en enthousiasme geprikkeld te hebben om samen deze ontdekkingsreis met ons volgende jaar te gaan beleven!

About
work

Volg je ons al?

work