Overeenkomsten

 

Soorten overeenkomsten & voorwaarden dagopvang

Opvang op maat

Waarom kiezen voor REKI: U bepaalt uw eigen opvangdagen, uren en overeenkomst! U betaalt dus nooit voor uren die u niet nodig heeft!

Opvangdagen : maandag tot en met vrijdag 

Openingstijden: 07:00-18:00 uur

Opvanguren : u kunt een combinatie maken van uren (11,10,9,8,7,6,5,4 en 3 uren), neem een kijkje op onze tarievenlijst.

51 weken overeenkomst

Met een 51 weken overeenkomst kiest u voor zekerheid en heeft u recht op extra voordelen.

Bonus

Alleen in een 51 weken overeenkomst hebben ouders jaarlijks (in een kalenderjaar) recht op een bonus. Wanneer kinderen gebruik maken van 2 dagen opvang per week hebben ouders jaarlijks recht op 2 dagen extra opvang op de tijden van die dagen (bijvoorbeeld dagopvang: 8:00-18:00 uur).

Ruildag 51 weken overeenkomst

Ouders hebben recht op 2 ruildagen jaarlijks (in een kalenderjaar) wanneer kinderen 2 vaste dagen per week gebruik maken van de opvang. Ruildagen dienen binnen dezelfde week ingezet te worden.

48 weken overeenkomst

Met een 48 weken overeenkomst maakt u jaarlijks (in een kalenderjaar) 3 aaneengesloten weken geen gebruik van de opvang. Voorwaarde is dat u uiterlijk 6 weken van te voren uw 3 weken aaneengesloten verlof doorgeeft via info@reki.nl . Het door u opgegeven verlof wordt niet in rekening gebracht en niet door de boekhouder automatisch geïncasseerd. Erkende Feestdagen, sluitingsdagen en week 52 tellen niet mee als vakantiedagen omdat REKI gesloten is en geen opvang biedt.

Ruildag 48 weken overeenkomst

Ouders hebben recht op 2 ruildagen jaarlijks (in een kalenderjaar) wanneer kinderen 2 vaste dagen per week gebruik maken van de opvang. Ruildagen dienen binnen dezelfde week ingezet te worden.

40 weken overeenkomst

Bij een 40 weken overeenkomst is er alleen opvang tijdens de schoolweken en reguliere schooltijden (exclusief schoolvakanties en margedagen) in een kalenderjaar. Bij deze overeenkomst is het niet mogelijk om dagen te ruilen. U kunt wel gebruikmaken van extra uren tegen betaling.

Flexibele opvang (alleen af te nemen in een 51 weken overeenkomst) Met een flexibele overeenkomst kunnen ouders een vast aantal uren per week afnemen.

Deze uren kunnen verspreid worden over één dag per week of twee halve dagen per week.

-Voor deze overeenkomst geldt het flexibel uurtarief (zie tarievenlijst).

-De dagen en uren dienen uiterlijk 2 weken van tevoren via de mail doorgegeven te worden.

De strippenkaart

U wilt uw kind langzaam laten wennen aan de opvang bij REKI. U kiest voor een strippenkaart met een langzaam opbouw van opvanguren naar de door u gewenste opvanguren. Met een strippenkaart koopt u minimaal 3 uur per dag opvanguren in, bouwt die op per volgende dag of week naar de gewenste aantal uren. Een strippenkaart is voor een duur van 4 weken mogelijk. Het uurtarief is € 8,00 (wentarief, zie tarievenlijst).