About

Soorten overeenkomsten & voorwaarden

Dagopvang

Waarom kiezen voor REKI

  • Door minimaal 3 dagen je kind te laten verblijven bij REKI kies je voor een veilige, gezonde en ontspannen leefomgeving waarin je kind zichzelf kan zijn.
  • Onze vaste life coaches maken voor elk kind een uitdagend activiteitenprogramma op maat en dit is in de prijs inbegrepen.
  • Wij geloven dat je kind een uniek individu is dat zelf het tempo en de wijze van groeien en ontwikkelen kan aangeven.
  • Je bepaalt zelf welke overeenkomst, opvangdagen en uren passen bij jou en je kind!
  • Geen volledige opvang nodig? Kies dan voor minder uren zodat je niet betaalt voor de volledige openingstijden.

Opvangdagen            maandag tot en met vrijdag
Openingstijden          07:30-18:00
Opvanguren               maak je eigen combinatie en neem een kijkje op onze tarievenlijst.

51 weken overeenkomst (geen opvang in week 52)

De 51 weken overeenkomst is berekend van week 1 tot en met 51. In week 52 is REKI gesloten. Met een 51 weken overeenkomst kies je voor minimaal 3 dagen opvang. Je kind kan door dit weekritme zich goed hechten aan de vaste life coach(es) en zich gezond en veilig ontwikkelen.

Je kiest de opvangdagen en uren die je nodig hebt voor je kind. Mocht je geen volledige opvang nodig hebben van 07:30-18:00 uur, dan betaal je dus niet onnodig door voor de volledige openingstijden van REKI.

Buitenschoolse en vakantieopvang

BSO

REKI biedt wekelijkse BSO vanaf 11:30 uur tot 18:00 uur aan. Onze tarieven zijn inclusief het vervoer van school naar REKI (15 minuten). Voorbeeld van berekening: De school van je kind is om 11:45 uur uit en inclusief  met het vervoer wordt gerekend vanaf  11:30 uur. Je vult op het inschrijfformulier de tijden 11:30 uur tot 18:00 uur in (zie tarievenlijst BSO ).

51 weken overeenkomst (geen opvang in week 52)

Wanneer gekozen wordt voor dit maximaal opvangaanbod, kiezen ouders voor zekerheid tegen een aantrekkelijke prijs. Deze overeenkomst biedt de meeste flexibiliteit tegen het meest aantrekkelijke tarief. Je kind wordt op de vaste wekelijkse opgegeven dag(en) van school gehaald (40 weken) en maakt op de vaste opgegeven dag(en) in alle vakanties gebruik van de vakantieopvang van 7:30-18:00 uur (11 weken). Daarnaast is het mogelijk om een wekelijkse opgegeven dag te gebruiken voor een studiedag. Onze life coaches gaan naar verschillende scholen en de tarievenlijst BSO is hierop aangepast.

Voorschoolse opvang (VSO)

Voorschoolse opvang is mogelijk in een 51 weken overeenkomst voor minimaal 3 dagen per week. De tijden in de schoolweken en vakantie zijn van 7:30 tot 9:00 uur en is inclusief het vervoer naar school. Tijdens de vakantie verzorgen wij een afwisselend activiteitenprogramma en maken uitstapjes met je kind.

About