Facebook


Twitter


Instagram


Envelope

Uitleg over de buitenschoolse opvang

Kennismaken of direct aanmelden

Wij nodigen u graag uit bij REKI om kennis te maken met onze pedagogisch medewerkers. U kunt uw kind direct aanmelden via info@reki.nl of via dit inschrijfformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Visie

Uw kind is 4 jaar geworden, gaat voor het eerst naar de basisschool en u zoekt opvang na school. Met name voor de allerkleinsten is de overgang naar de basisschool best groot, de dagen kunnen lang en vermoeiend zijn. Wat is dan prettiger wanneer de opvang plaatsvindt in een huiselijke sfeer en in een kleine groep. Onze BSO biedt slechts aan 28 kinderen plaats! Op dit moment zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Onze pedagogisch medewerkers zijn 4 tot 5 dagen aanwezig in de BSO en kennen elk kind. Zij zijn de vaste gezichten van uw kind en uw aanspreekpunt. Een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma bieden de pedagogisch medewerkers uw kind aan waaruit hij/zij kan kiezen. Echter niets moet, alles mag, uw kind kan zichzelf zijn en eigen keuzes bepalen. Heeft u een ouder kind, dan zijn er andere uitdagingen en speelmogelijkheden om te ontdekken bij REKI, zowel binnen als buiten.

Ruimtes

REKI beschikt over 2 eigen ruimtes voor de BSO. De ruimtes zijn verschillend ingericht en bieden kinderen diverse mogelijkheden tot spel en het doen van verschillende activiteiten. Er kan in de eerste ruimte gespeeld worden in de winkel/poppen-en bouwhoek. Kinderen kunnen een computerspelletje doen of met de Wii spelen.

In de tweede ruimte kan op relax kussens of de bank boekjes gelezen worden. In de chill-hoek is het mogelijk om een filmpje te kijken of te dansen. In beide ruimtes kunnen verschillende tafelactiviteiten uitgevoerd worden zoals knutselen, tekenen, kleuren, verven, kleien of een spelletje spelen. Kinderen mogen binnen ook gebruikmaken van andere ruimtes.

Buiten spelen

REKI beschikt over een grote tuin, een speeltunnel en een plein aansluitend aan de twee BSO ruimtes. Dit biedt de kinderen veel bewegingsvrijheid en mogelijkheden om zelf te bepalen waar, hoe en met wie ze willen spelen. Ons doel is om uw kind een gezellige en ontspannen middag te bezorgen; tevreden afscheid van elkaar te nemen en met plezier uit te kijken naar een volgend moment met elkaar.

Uitstapjes

Onze pedagogisch medewerkers gaan graag met uw kind op stap om de omgeving en de speelmogelijkheden buiten het terrein van REKI te ontdekken. Voor plaatsing van uw kind kunt u op het goedkeuringsformulier aangeven of uw kind wel of niet mee mag doen aan onze uitstapjes.

Kwaliteit

Onze pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd, deskundig, beschikken over een geldend VOG en diploma EHBO bij Baby’s en Kinderen. Zij bieden uw kind een luisterend oor, persoonlijke aandacht en veel plezier. De kinderen zijn bij onze pedagogisch medewerkers in goede handen en zij zorgen voor een veilige, schone en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Kennismaken of direct inschrijven

Wij nodigen u graag uit bij REKI om kennis te maken met onze pedagogisch medewerkers. U kunt uw kind direct aanmelden via info@reki.nl of via het inschrijfformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op