About

Speel- en leeruren

Elk kind is anders, heeft zijn eigen gevoelens en ontwikkelt zich in eigen tempo en op eigen wijze. Wij vinden het belangrijk dat je kind zichzelf kan zijn en zich ontspannen ontwikkelt binnen de eigen mogelijkheden en wensen. Ons REKI team biedt jou en je kind graag een tweede comfortabel huis waarin je kind zich thuis voelt en jij met een gerust hart je kind achterlaat.

Volgen van thuisritme bij je baby

Onze life coaches zorgen dat je allerkleinste het eigen thuisritme in voeding, slapen en rituelen kan blijven volgen zodat de overgang van thuis naar REKI rustig verloopt. Mocht je borstvoeding bij REKI willen geven, dan bieden wij je die mogelijkheid in een rustige omgeving.

Je hele leven blijven leren

Onze life coaches volgen een training baby care en hebben een eigen visie ontwikkeld over omgang met baby’s en het stimuleren van hun gaven en talenten. Vanaf de eerste dag doet je baby mee aan onze vroegtijdse educatie zodat de hersenen genoeg geprikkeld worden om nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen tot zich te nemen. Hoe eerder je baby hierin little steps neemt, hoe beter dat is voor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde.

Inrichting en omgang

In de babyruimtes is het meubilair gericht op ontspanning en zorgt het diverse speelgoed voor stimulans van de verschillende ontwikkelingen van je baby. In de ruimte wordt babymuziek gedraaid, is het licht aangepast om een warme en zachte sfeer te creëren.  Je baby wordt gedurende de gehele dag regelmatig in de armen of op schoot genomen. Is je baby een onrustige slaper dan wordt door de life coach je kind in slaap gewiegd. Onze inrichting is voor alle kinderen op kinderhoogte. Dit betekent dat je kind veel bewegingsvrijheid heeft en een eigen keuze kan maken met wie, hoe en waarmee hij/zij wil spelen.

Vroegtijdse educatie en activiteitenprogramma

Onze peuters worden spelenderwijs uitgedaagd om mee te doen aan de vroegtijdse educatie en het wisselend activiteitenprogramma waarin zij al hun energie, fantasie en creativiteit kwijt kunnen. Elke 8 tot 12 weken is er een thema, met een basisboek, versje, liedje, spel en een creatieve activiteit om je kind te stimuleren in de verschillende ontwikkelingen. Wist je dat elk kind een eigen opgroeiboek van verschillende themawerkjes en tekeningen maakt totdat hij/zij 4 jaar wordt? Een kunstwerk wat je zeker niet wilt missen en waar je kind trots op mag zijn! Mocht je kind en jij, na 4 geweldige jaren nog geen afscheid van ons willen nemen, schrijf je kind dan in voor onze BSO.

About
work

Inschrijven bij Reki

Indien je besluit je kind bij REKI te plaatsen, vul het inschrijfformulier in. Je hoeft nog geen inschrijfgeld te betalen want eerst ontvang je van ons een overeenkomst met de berekening van de door jou aangegeven dagen en uren. Na je goedkeuring kan je de overeenkomst ondertekenen en aan ons retourneren via info@reki.nl.

Volg je ons al?

work